AJOKAUDEN AVAUS STORMIN LIIKKEISSÄ JA VERKKOKAUPASSA 14.4.2019 saakka!

On tullut aika polkaista ajokausi käyntiin!

Lämpötilat etelässä käyvät jo kympin yli ja kaksipyöräiset tulvivat kaduille. Mikäli tiet ovat vielä teilläpäin jäässä - kannattaa ainakin prätkä polkaista käyntiin ja varmistaa, että peli on käyntikunnossa alkavaa kesää varten.


Me Stormilla avaamme nyt ajokauden huippu-uutuuksien ja erikoistarjouksien merkeissä niin STORM-myymälöissä kautta maan, kuin ympäri kellon palvelevassa verkkokaupassamme.


AI NIIN JA MUISTITHAN ETTÄ KANTIKSENA SAAT KAIKISTA OSTOISTA 5% ETUA!

Tutustu tuotteisiin alla:

MYYMÄLÄTARJOUS!

Osta rengas meiltä, saat vaihdon vanteelle ilmaiseksi! (Koskee tyypillisiä tubeless - eli sisärenkaattomia vanteita, lisätiedot myymälästä)

 

ajotakit, -paidat, -liivit ja lämpötakit
Meillä on todennäköisesti paikkakunnan kovin ajotakkivalikoima. Valikoimasta löytyy kaikkea edullisista perustakeista huippuluokan Rukan -premiumvarusteisiin sekä nahkaisia varusteita joka tyylilajille.

RPM Sportie ajotakissa on suojat kyynärpäissä ja hartioissa ja se on valmistettu hankausta kestävästä materiaalista. Ixonin TOMCAT -takki on tyylikäs vapaa-ajan takin näköinen ajotakki, jossa on suojat ja jopa irrotettava vedenpitävä sisävuori.
Nahkatakeista löytyy valikoimaa laidasta laitaan. Toisaalla Spidin vintage-henkinen Garage (josta myös isojen miesten kokoja = Robust)
Hieman erilaista visualikkaa tarjoaa Rev'itin Stewart rotsi riisutummalla ulkoasullaan. Molemmissa takeissa on CE-suojat ja erittäin korkealaatuiset materiaalit. Lue lisää takeista klikkaamalla niitä.
Kaupunkicruisailuun suunniteltu Rev'It Bison ajopaita on paitsi vedenpitävä, myös valmistettu lujasta hankausta kestävästä materiaalista. Suojatkin sieltä löytyy vaikkei päälle päin välttämättä huomaa.
Suosittu Flare takki on hieman järeampi varustus, jolla tehdään huoletta pidempääkin matkaa vaihtelevissa säissä.
Kun ajotakki on liikaa ja huppari liian vähän: Spidin Hoodie AJOhupparit miehille ja naisille tarjoavat kevyen varusteen, joka suojaa kuitenkin elementeiltä ja piilottaa sisäänsä vielä kunnon suojatkin.

Koska talven jäljiltä me motoristit olemme usein sokeassa kulmassa autoilijoille, on hyvä pukea päälleen myös hieman väriä. Rev'itin Athos heijastinliivi istuu kuin nakutettu ja näkyy melkein naapurikylään saakka.

Spidin mainiot lämpövuore t(alla) ratkaisevat kaksi ongelmaa: 1) kevätkelien viileyden, kun ajotakissasi ei ole vuorta. 2) Rantakahvilavaatetuksen kun mukanasi on pelkkä ajotakki. Näitä lämpövuoria voi nimittäin käyttää kevyttakkeina ihan sellaisenaan - tai käyttää takin sisällä lämpökerroksena.
ajohousut:
Ajohousuvalikoimamme on valtava. Tässä kuitenkin nostona pari tarjousta hintahaitarin molemmista päistä: RPM FIghter - vedenpitävät, suojalliset ajohousut farkkujen hinnalla. Rukka Orbita: Gore-tex Pro 3-kerroslaminoidut Armacor vahvistetut high-tech housut, joiden käyttöikä ja käyttöalue ovat vertaansa vailla. Ja hei, mites toi hinta? kuuden ja puolensadan housut 450€ - ei paha!
Cardo
Laitoimme myös rajatun erän Cardon kypäräpuhelimia ulosheittohinnoin myyntiin. Tutustu koko valikoimaan valikosta kypäräpuhelimet.
 
ajokengät:
Ei kai kevätkautta voi avata ilman kypäriä! Uusi kypärävalikoimamme on saapunut ja tarjoaa erittäin kattavan kattauksen kovia päähineitä. Tutustu malleihin sivustomme "kypärät" osiossa!
Uutuuksien lisäksi saat nyt seuraavat kypärät etuhinnoin:

N87 (Nämä värit tarjouksessa) on yksi suosituimpia kypäriämme ja mm. parin vuoden takaisen Ride-lehden keskihintaisten kypärien joukkotestin voittaja. Kypärät valmistetaan Italiassa ja valmistaja myöntää niille 5 vuoden takuunkin. Kypärä on valmistettu Lexan polykarbonaatista, joka on erittäin kestävä materiaali myös vaihtelevissa lämpötiloissa. Nolanin kypärät ovat hinta/laatu-suhteessa markkinoiden kärkipäätä!

X-lite X661 on taas komposiittikuituinen, pitkälti käsityönä valmistettu sport/touring kypärä, jossa on mikrokuitusisusta ja aurinovisiiri. Valkoinen väri kevättarjouksessa!

Huomasitko myös uuden Pull-In merkkisen edullisen vaihtoehdon crossipuolella? Klikkaa kuvasta lisätietoja.
 
Saappaat kuin saappaat? No ei todellakaan, kyllä oikea ajokenkä pitää ajaessa olla. Ajokengissä on vahvikkeet oikeissa paikoissa ja ergonomia suunniteltu ajamiseen. Näitä löytyy sitten jokaiseen tyylisuuntaan sopiva. Erikoistarjouksessa nyt Alpinestarsin Fastbackit sekä Kochmannilta edulliset perussaappaat vedenpitävällä kalvolla (Hurricane) ja Adventure-henkiset Desert mallin saappaat.
akut
ajohanskat:
alusasut, huomiovarusteet

Meiltä löydät myös erinomaisen valikoiman lämpimiä hanskoja sekä välikerroksia, jotta saat eniten irti ajokaudesta ja moottoripyöräily tuntuu mukavalta säästä huolimatta.

Tervetuloa hyville ostoksille!

Stormin väki.

 
 
 
Storm Motor Oy I www.storm-motor.fi I * 075-326 5000 I [email protected]
        | Kauppaan | yhteystiedot |