Alpinestars ALP-8301819-317-
Alpinestars Supertech S-M10 Ltd Ananheim 1 S
545.00 € ale
(659.00 €) 17% OFF!

Belongs to:


Delivery:

Note! This product is available from another stock. The expected shipping time for this product is 3-4 workdays.

Delivery costs starting from 0 € (pickup from store). Read more about our delivery conditions...

Store availability:

On the Web Tku Vantaa Tre Lahti
S N N Y N N

Key:

  • Y in stock
  • Y available
  • N on request
  • N out of stock

If you have questions about this product, please contact us! Click here to send us a question.


Alpinestar Supertech SM-10 crossikypärä.

 

Erittäin harvinainen erikoisväritys Anaheim 1 2019 kunniaksi.

Alpinestars tekee uuden aluevaltauksen kaudella 2019 kun viiden vuoden kehitystyön tulos Supertech SM-10 Crossikypärä tuodaan markkinoille. Tavoilleen uskollisena Alpinestars tuo markkinoille kehittyneimmän, suorituskykyisimmän ja turvallisimman kypärän tinkimättä piiruakaan käyttömukavuudesta.

Supertech SM-10 ulkokuori koostuu kolmesta kerroksesta. Uloin kuori on valmistettu hiilikuitu sekoitteesta, joka on kehitetty ainoastaan tähän tuotteeseen ja jonka thetävänä on imeä iskuenergiaa paremmin itse materiaaliin ja jakaa törmäysvoimat isommalle alueelle. Toinen kerros koostuu kuitukomposiitista, joka estää kasaan painumisen mutta antaa kuorelle joustavia ominaisuuksia, joiden tarkoitus on vähentää päähän päätyviä voimia. Ulkokuoren alle on lisätty Aramidi kuitua sisältävä kerros, joka estää ulkoisen esineen läpäisyn. Kuoria valmistetaan yhteensä neljässä eri koossa, joka takaa joka koolle oikean mittasuhteen.

Sisäkuori on valmistettu EPS polymeeristä, joka imee ulkokuoresta välittyvät voimat itseensä samalla kun se tarjoaa jämäkän tuntuman kypärän sisäprofiilille. Polymeerikuoren tiheys ja paksuus vaihtelee kypärän eri osissa tarjoten parhaan istuvuuden turvallisuudesta tinkimättä.

Sisävuori on täysin ainutlaatuinen ja sisältää mm. Alpinestarsin patentoidun ”A-HEAD FIT” järjestelmän, joka tarjoaa sisustan säätömahdollisuuksia yksilöidyn istuvuuden saavuttamiseksi. Sisäkuoreen kiinnitetty järjestelmä mahdollistaa säädöt sekä korkeus-, että pituussuunnassa. Sisävuori on valmistettu Cool-max kankaasta, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kuivuu nopeasti pesun jälkeen.

Kypärässä on myös MIPS järjestelmä (Multi Directional Impact Protection System) joka vaimentaa aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä ja hidastaa äkkipysähdystä, joka on aivoille se kaikkein haitallisin törmäyksessä.

Lippa on osa kypärän erittäin tehokasta ilmastointi järjestelmää ja lippa on myös suunniteltu irtoamaan kypäristä törmäyksen yhteydessä. Myyntipakkaus sisältää ylimääräisen lipan ostettaessa.

 

  • Paino 1260 g (M-koko)
  • Yhteensopiva juomajärjestelmien kanssa
  • Hätäirroitus pikakiinnikkeet poskipaloissa
  • ECE ja DOT hyväksytty
  • DD-lukitus
  • Tyylikäs kuljetuslaukku