Palvelut

Toimitustakuu

Jos haluamaasi tuotetta ei ole paikkakuntasi Storm-myymälässä, mutta sitä on päävarastolta saatavissa, voit maksaa tuotteen myymälään ja toimitamme sen ilman postikuluja postiisi. Et siis tee turhaa reissua. (ei jälleenmyyjille)

Renkaanvaihto irtovanteelle

Kun irrotat pyörän itse, voit tuoda vanteen renkaineen Stormille ja vaihdamme siihen renkaan seuraavan hinnaston mukaan:

Muualta ostetut renkaat


Renkaanvaihto tehdään viipymättä, mutta emme lupaa sitä odottaessa. Kiireisenä aikana vaihtotyöt tehdään mahdollisesti vasta illalla sulkemisajan jälkeen.

Renkaanvaihto alta-alle ja muut huollot


Renkaanvaihto alta-alle ja muut huollot vain Turussa. Huollot ja korjaukset suorittaa tiloissamme Turussa Motoracing Company 020 763 9580 / [email protected]Kuittipankki

Kanta-asiakkaana ostosi tallentuvat automaattisesti järjestelmäämme, joten kuittien arkistointi on menneen talven lumia. Kuittipankki toimii vain myymälöissä asioiville kanta-asiakkaille.

Storm Pro-Shop

Storm Pro-Shop on Stormin vastaus moottoriurheilua tosissaan harrastavien sponsorointiin. Mikäli ajat kilpaa vuosilisenssillä, oli lajisi Enduro, motocross tai RoadRacing, voit hakea Storm Pro-Shop asiakkaaksi. Lue lisää TÄSTÄ.