Palvelut

Palvelut

Toimitustakuu

Jos haluamaasi tuotetta ei ole paikkakuntasi Storm-myymälässä, mutta sitä on päävarastolta saatavissa, voit maksaa tuotteen myymälään ja toimitamme sen ilman postikuluja postiisi. Et siis tee turhaa reissua. (ei jälleenmyyjille)

Renkaanvaihto irtovanteelle

Kun irrotat renkaan pyörästä itse, voit tuoda vanteen Stormille ja vaihdamme siihen renkaan seuraavan hinnaston mukaan:

Huom. Kannattaa soittaa myymälään etukäteen ja tiedustella renkaanvaihtopalvelun ruuhkaisuutta, mikäli haluat renkaan vaihdettavan odotettaessa. Muussa tapauksessa voit tuoda renkaan ja noutaa sen sovittuna ajankohtana. Myymälöiden yhteystiedot löydät TÄSTÄ.

Renkaanvaihto alta-alle ja muut huollot

Huom! Kaudella renkaanvaihto alta-alle palvelu 31.8 asti. Renkaanvaihto avaimet käteen -palveluna. Aja pyörä Stormille ja irrotamme renkaan, vaihdamme uuden kumin ja asennamme renkaan takaisin. Tarjolla myös asennuspalvelu meiltä ostetuille osille. Katso hinnat hinnastosta. Varaa aika huoltomieheltä/myymälästä. Turun, Lahden, Vantaan ja Jyväskylän myymälät.

Kuittipankki

Kanta-asiakkaana ostosi tallentuvat automaattisesti järjestelmäämme, joten kuittien arkistointi on menneen talven lumia. Kuittipankki toimii vain myymälöissä asioiville kanta-asiakkaille.

Storm Pro-Shop

Storm Pro-Shop on Stormin vastaus moottoriurheilua tosissaan harrastavien sponsorointiin. Mikäli ajat kilpaa vuosilisenssillä, oli lajisi Enduro, motocross tai RoadRacing, voit hakea Storm Pro-Shop asiakkaaksi. Lue lisää TÄSTÄ.