Palvelut

Toimitustakuu

Jos haluamaasi tuotetta ei ole paikkakuntasi Storm-myymälässä mutta sitä on päävarastolta saatavissa, voit maksaa tuotteen myymälään ja toimitamme sen ilman postikuluja postiisi. Et siis tee turhaa reissua (ei jälleenmyyjille).

Renkaanvaihto irtovanteelle

Kun irrotat pyörän itse, voit tuoda vanteen renkaineen Stormille ja vaihdamme siihen renkaan seuraavan hinnaston mukaan kun ostat meiltä renkaan:

- Rengasasennus Street sisärenkaaton 15€ 

- Rengasasennus ATV / 1kpl 20€

- Rengasasennus Offroad rengaslukollinen 25€

- Rengasasennus Street sisärenkaalla (rengaslukoton) 20€  

- Rengasasennus piikkirengas 30€  

- Rengaspainevalvontajärjestelmän asennus 40€

Muualta ostetut renkaat

- Rengasasennus muualta ostettu Street sisärenkaaton 50€  

- Rengasasennus muualta ostettu Street sisärenkaalla 60€

- Rengasasennus muualta ostettu Offroad rengaslukolla 60€  

- Rengasasennus muualta ostettu piikkirengas 60€


Renkaanvaihto tehdään viipymättä, mutta emme lupaa sitä odottaessa. Kiireisenä aikana vaihtotyöt tehdään mahdollisesti vasta illalla sulkemisajan jälkeen.

Tampereella ei renkaanvaihtoa lauantaisin.

Renkaanvaihto alta-alle ja muut huollot
Renkaanvaihto alta-alle ja muut huollot vain Turussa. Huollot ja korjaukset suorittaa tiloissamme Turussa Motoracing Company 020 763 9580 / [email protected]


Kuittipankki

Kanta-asiakkaana ostosi tallentuvat automaattisesti järjestelmäämme, joten kuittien arkistointi on menneen talven lumia. Kuittipankki toimii vain myymälöissä asioiville kanta-asiakkaille.

Storm PRO-SHOP

Storm Pro-Shop on Stormin vastaus moottoriurheilua tosissaan harrastavien sponsorointiin. Mikäli ajat kilpaa vuosilisenssillä, oli lajisi Enduro, motocross tai RoadRacing, voit hakea Storm Pro-Shop asiakkaaksi. Lue lisää TÄSTÄ.