HEP

HEP

HEP Storm-Motor.fi kaupassa

Hepco & Becker tarjoaa ehkäpä markkinoiden laajimman valikoiman tavarankuljetusratkaisuja moottoripyöriin. Eikä vain kaikkein uusimpiin malleihin, sillä yli 650 pyörän valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös vanhempaan kalustoon.

Storm Motor maahantuo koko Hepco & Becker valikoimaa. Meidän kauttamme saa myös kaikki varaosat Hepco & Becker tuotteisiin.

Hepco & Becker on valmistanut moottoripyörien laukkuja ja kiinnikeitä jo yli 30 vuoden ajan. Kaikkia tuotteita yhdistää saksalaisvalmistajan halu tehdä laadukkaita tuotteita motoristeille, jotka haluavat reissata mukanaan muutakin kuin luottokortti.

Kaikki Hepco & Becker kiinnitysjärjestelmät on suunniteltu, asennettu sekä koeajettu ennen tuotevalikoimiiin lisäystä. Tämä parantaa turvallisuutta ja helpottaa asennusta. Laaja valikoima muovi- alumiini, nahka ja tekstiililaukkuja varmistavat, että jokainen motoristi varmasti löytää käyttötarkoitukseensa sopivat tuotteet. Laajasta valikoimasta löytyy myös muita pyörän käytettävyyttä parantavia tuotteita kuten suojarautoja, pohjapanssareita, keskiseisontatukia ja lisävaloja.

Katso myös