Moottoripyörän rengasvalikoimamme on vuosien mittaan kasvanut ja kattaa nyt kärkimerkit Michelinistä Dunlopiin ja Metzeleristä Pirelliin. Uusimmassa Bike Powered by Motorrad-lehdessä testattiin premium-renkaiden kärkijoukko ja testivoittajan Pilot Road 6GT:n lisäksi valikoimistamme löytyvät muutkin ostovinkin saaneet kiekot, kuten Dunlopin Roadsmart IV ja Pirellin GT II

Testin mukaan 
Road 6 GT:ssä "vakuuttaa erittäin selkeä tuntuma käytettävissä olevista pitovaroista. Se kääntyy erittäin kevyesti ja on neutraali kallistuksesta riippumatta. Tuntuma on selkeä myös pienissä kallistuksissa. Sen osalta hyödyksi ovat myös renkaan hyvät iskunvaimennusominaisuudet. Jopa lämpötilan laskiessa Road 6 GT:n tuntuma säilyy hyvänä, suorassa vertailussa se on tämän ryhmän paras."

Dunlop ja Pirelli yltävät Michelinin kanssa tasapisteisiin maantiellä ja saavat palkinnoksi "Ostovinkki"-lätkät testistä. " Kolmen renkaan tasapisteet osoittavat, että sporttiset touringrenkaat voivat olla hyvin lähellä toisiaan jopa 2 000 kilometrin ajon jälkeen. Dunlop ja Michelin säilyttävät ketterän ja helposti hallittavan luonteensa ja Pirelli vakautensa nopeassa kaarreajossa."
Ajettavuudesta märäll ja Kulumisesta Michelin kuittaa karvan verran paremmat pisteet ja vie testin voiton.


Sport-touring -renkaista mukaa oli myös Metzelerin Roadtec 02 joka sekin sai hyvän yleisarvosanan. Testaajien mukaan "se t
untuu olevan oikeastaan touringiin sopiva supersport-rengas. Normaalissa ja reippaassa tahdissa se tuntuu kilpailijoitaan kankeammalta, mutta oikein kunnianhimoisen ajon se palkitsee hyvällä tuntumalla sekä pidolla ja vakaudella."

Lue koko rengastesti uusimmasta Bike-lehdestä!

Sopivat renkaat voit hakea koon perusteella täältä https://www.storm-motor.fi/mp-ja-atv-renkaat-ja-vanteet/