Terms of delivery in English here

Toimitusehdot

Toimitustavat määräytyvät tuotteen ja asiakastietojen mukaan. Pyrimme lähettämään tavarat samana päivänä jona olemme saaneet tilauksen. Käytämme kuljetuksissa postia ja matkahuoltoa. Toimituskuluja perimme yksityisasiakkailta 3-16 €/tilaus lähetyksen koosta riippumatta. Toimituskulut määräytyvät toimitustavan ja maksutavan mukaan. Verkossa maksettujen lähetysten toimituskulut ovat pienemmät.

Jälleenmyyjille toimitusmaksut määräytyvät tilauksen koon mukaan. Jälleenmyyjä voi myös valita kiinteän toimituskulun (alkaen 14,95 €), kun tilaus maksetaan verkossa.

Helposti rikkoontuvissa tarvikkeissa (katelasit ym.) suosittelemme matkahuoltoa.

Maksuehdot

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Toimituskulut yksityisasiakkaille

Postiennakolla maksettaessa tilauksen hintaan lisätään postiennakkolisä, jonka suuruus riippuu toimitustavasta. (Näet tämän kun olet valinnut toimitustavan ja siirryt maksutavan valintaan).

Vaihto ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan. Pakkaa palauttamasi tuotteet hyvin ja ilmoita myös palautuksen syy.

Huom! Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi (esim. asiakkaan moottoripyörää varten tilatut yksilölliset tehonalennussarjat).

Liitä pakkauslista tai sen kopio mukaan palautukseesi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, merkitse pakkauslistaan uuden tuotteen numero. Palautustapauksissa hyvitämme kauppahinnan pankkitilillesi, muista siis merkitä myös tilinumerosi! Emme lunasta postiennako- tai jälkivaatimuspalautuksia.

Palautusohjeet löydät täältä: Palautuoshjeet (linkki)

Storm Motor maksaa lähetyskulut. Saat palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa.