Terms of delivery in English here

 

Toimitusehdot

 

Käytämme kotimaan kuljetuksissa Postia ja Matkahuoltoa. Pyrimme lähettämään tavarat samana päivänä jona olemme saaneet tilauksen, mikäli tuotteita löytyy päävarastoltamme. Toimituskulut määräytyvät lähetys- ja maksutavan mukaan. Verkossa maksettujen lähetysten toimituskulut ovat pienemmät. Postiennakolla maksettaessa tilauksen hintaan lisätään postiennakkolisä, jonka suuruus riippuu toimitustavasta (hinta nähtävissä kun asiakas valitsee verkkokaupassa toimitustavan ja siirtyy maksutavan valintaan). Toimitustapavaihtoehdot näkyvät asiakkaalle myös verkkokaupan kassalla.

 

 

Toimitustavat ja -kulut yksityisasiakkaille

 

  • Lähellä-paketti 5,50 €

Tilaus toimitetaan valittuun Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, Siwat, Valintatalot, määrätyt R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Asiakas saa tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa.

 

  • Postipaketti 6,95 €

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin. Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä.

 

  • Postipaketti pakettiautomaattiin 6,95 €

Lähetys toimitetaan asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä.

HUOM! Pakettiautomaatteihin EI rengastoimituksia, Ufo Plastin muovisarjoja eikä tuotteita joiden kuvaustekstissä mainittu lähetystapa: VAK*.

 

  • Bussipaketti 6,95 €

Bussipaketti on Matkahuollon Pakettipalveluiden perustuote. Paketti toimitetaan määritettyyn Matkahuollon toimipisteeseen. Asiakas saa tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa.

 

  • Posti Express 8,90 €

Toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen (lähes koko Suomessa) seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, tälle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys on noudettavissa Postista. Jakelupäivät ma–pe.

 

  • Posti kotiinkuljetus 11,95 €

Kuljetetaan perille asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana (klo 9–21). Posti soittaa vastaanottajalle jakeluajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, postitetaan hänelle soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Jakelupäivät ma–pe.

 

  • Matkahuolto Kotijakelu 11,95 €

Kuljetetaan asiakkaan kotiin. Matkahuolto sopii asiakkaan kanssa jakeluajan tekstiviestillä.

 

  • Nouto myymälästä 0 €

Toimitetaan päävarastolta sisäisten täydennystemme yhteydessä asiakkaan valitsemaan Storm-myymälään.

Keskimääräinen toimitusaika on noin viikko. Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti, kun lähetys on noudettavissa. Lähetys luovutetaan tilausvahvistusnumeroa ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Nouto-toimitustapa on mahdollinen ainoastaan verkossa maksetuille tilauksille.

 

  • Posti Pikkupaketti (kirjekoko) 5,90 €

Pikkupaketin voi valita mikäli tilaus sisältää VAIN lahjakortteja, suuttimia, jarrupaloja, stefoja, vaijereita, tulppia, pakoputken tiivisteitä, tankinsuojia tai venttiilinsäätöpaloja. Pikkupaketin on mahduttava postiluukusta, joten maksimipaksuus on pakkausmateriaaleineen ehdoton 3 cm.

Lähetys toimitetaan kotiin asti postiluukkuun tai -laatikkoon.

Huom! Jos asiakas valitsee toimituksen kirjeenä ja tilaus sisältää muita tuotteita kuin yllä mainitut, laskutamme postikulut erikseen.

 

 

 

Mainitut hinnat ovat voimassa verkossa maksettaessa.

 

Vaihto ja palautusoikeus

 

Käytä palautuslomaketta (pdf)  

Tilaamillanne tuotteilla on 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu erikoistilauksena asiakkaalle (esim. tehonalennussarjat ja jarruletkusarjat), eikä hygieniatuotteita (esim. kasvomaskit ja korvatulpat). Sähköosilla on rajoitettu palautusoikeus.

 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäiskuntoinen. Myös tuotepakkauksen tulee olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Tapauksissa, joissa tuotepakkauksen avaaminen on pakollista, tulee ne avata niin että tuote on mahdollista myydä edelleen kyseisessä alkuperäispakkauksessa. Mikäli olette palauttamassa akkuja tai kemikaaleja, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme erityisohjeita varten ennen palautusta. Pakatkaa palautettavat tuotteet hyvin ja ilmoittakaa lomakkeessa palautuksen syy. Liittäkää lomake (tai kopio) mukaan lähetykseen. Mikäli haluatte vaihtaa tuotteen, merkitkää lisätietoihin uuden tuotteen tuotenumero.

 

Storm Motor Oy maksaa palautuskulut. Emme lunasta virheellisesti posti- tai bussiennakkona lähetettyjä palautuksia.

 

Palautukset hyvitämme 30 päivän sisällä palautuksen saapumisesta