Terms of delivery in English here

 

Toimitusehdot

 

Toimitustavat määräytyvät tuotteen ja asiakastietojen mukaan. Pyrimme lähettämään tavarat samana päivänä jona olemme saaneet tilauksen. Käytämme kuljetuksissa Postia ja Matkahuoltoa. Toimituskulut määräytyvät lähetys- ja maksutavan mukaan. Verkossa maksettujen lähetysten toimituskulut ovat pienemmät. Postiennakolla maksettaessa tilauksen hintaan lisätään postiennakkolisä, jonka suuruus riippuu toimitustavasta (hinta nähtävissä kun asiakas valitsee verkkokaupassa toimitustavan ja siirtyy maksutavan valintaan).  

 

Jälleenmyyjille toimitusmaksut määräytyvät tilauksen koon mukaan. Jälleenmyyjä voi myös valita kiinteän toimituskulun (alkaen 7,90 €), kun tilaus maksetaan verkossa.

 

 

Toimitustavat ja -kulut yksityisasiakkaille

 

  • Lähellä-paketti 5,90 €

Tilaus toimitetaan valittuun Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, Siwat, Valintatalot, määrätyt R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Asiakas saa tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa.

 

  • Postipaketti 6,95 €

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin. Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä.

 

  • Postipaketti pakettiautomaattiin 6,95 €

Lähetys toimitetaan asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä.

lähetyksestä. HUOM! Pakettiautomaatteihin EI rengastoimituksia, Ufo Plastin muovisarjoja eikä tuotteita joiden kuvaustekstissä mainittu lähetystapa: VAK*.

 

  • Bussipaketti 6,95 €

Bussipaketti on Matkahuollon Pakettipalveluiden perustuote. Paketti toimitetaan määritettyyn Matkahuollon toimipisteeseen. Asiakas saa tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa.

 

  • Posti Express 7,90 €

Toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen (lähes koko Suomessa) seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus ja lähetys on noudettavissa postista. Jakelupäivät ma–pe.

 

  • Posti kotiinkuljetus 9,95 €

Kuljetetaan perille asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana (klo 9–21). Posti soittaa vastaanottajalle jakeluajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, postitetaan hänelle soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Jakelupäivät ma–pe.

 

  • Matkahuolto Kotijakelu 9,95 €

Kuljetetaan asiakkaan kotiin. Matkahuolto sopii asiakkaan kanssa jakeluajan tekstiviestillä.

 

  • Nouto myymälästä 0 €

Toimitetaan päävarastolta sisäisten täydennystemme yhteydessä valitsemaanne Storm-myymälään.

Keskimääräinen toimitusaika on noin viikko. Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti, kun lähetys on noudettavissa. Lähetys luovutetaan tilausvahvistusnumeroa ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Ainoastaan verkossa maksetuille tilauksille.

 

  • Posti Pikkupaketti (kirjekoko) 4,95 €

Pikkupaketin voi valita mikäli tilaus sisältää VAIN lahjakortteja, suuttimia, jarrupaloja, stefoja, vaijereita, tulppia, pakoputken tiivisteitä, tankinsuojia tai venttiilinsäätöpaloja. Pikkupaketin on mahduttava postiluukusta, joten maksimipaksuus on pakkausmateriaaleineen ehdoton 3 cm.

Lähetys toimitetaan kotiin asti postiluukkuun tai -laatikkoon.

Huom! Jos asiakas valitsee toimituksen kirjeenä ja tilaus sisältää muita tuotteita kuin yllä mainittu, laskutamme postikulut erikseen.

 

  • Matkahuolto XXS (kirjekoko) 4,85 €

Matkahuolto XXS -paketin voi valita mikäli tilaus sisältää VAIN lahjakortteja, suuttimia, jarrupaloja, stefoja, vaijereita, tulppia, pakoputken tiivisteitä, tankinsuojia tai venttiilinsäätöpaloja. Paketin maksimipaksuus on pakkausmateriaaleineen ehdoton 3 cm.

XXS-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen.

Huom! Jos asiakas valitsee XXS-lähetyksen ja tilaus sisältää muita tuotteita kuin yllä mainittu, laskutamme toimituskulut erikseen.

 

 

Mainitut hinnat ovat voimassa verkossa maksettaessa.

 

Vaihto ja palautusoikeus

 

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan. Pakkaa palauttamasi tuotteet hyvin ja ilmoita myös palautuksen syy. Huom! Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan, tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi (esim. asiakkaan moottoripyörää varten tilatut yksilölliset tehonalennussarjat). Liitä pakkauslista tai sen kopio mukaan palautukseesi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, merkitse pakkauslistaan uuden tuotteen numero. Palautustapauksissa hyvitämme kauppahinnan pankkitilillesi, muista siis myös merkitä tilinumerosi! Emme lunasta postiennakko- tai jälkivaatimuspalautuksia. Palautusohjeet löydät täältä: Palautusohjeet (linkki)  Storm Motor Oy maksaa lähetyskulut. Saat palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa.