Untitled Document

Kanta-asiakasohjelman ehdot muuttuvat 1.9.2017

Haluamme pysyä mukana kansainväisessä hintakilpailussa. Pystyäksemme tarjoamaan tuotteita yhtä edullisesti kuin nettikaupat ja muut toimijat etelämpänä Euroopassa, päivitämme mm. kanta-asiakasohjelmamme ehtoja.

Ohjelman ostokertymäprosentti, palkintaväli ja lahjakortin voimassaoloaika muuttuvat. Samalla vähennämme hinnankorotuspaineita ja pystymme paikoin jopa laskemaan vähittäishintoja suoraan.
Tuomme vastavuoroisesti kanta-asiakkaillemme uusia etuja ja lisäksi viemme kantisohjelman syksyllä verkkokauppaan, jolloin eduista voi jatkossa nauttia niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupan asiakkaana.

Haluamme pitää teidät asiakkaat lähellä ja palkita ostojen keskittämisestä Stormille. Vaikka tulevaisuudessa kertymäprosentti laskee, lisäämme muita etuja. Näistä tarkemmin alla:

 

Kertyvistä ostoista saa siis jatkossa  5 prosenttiyksikköä vähemmän etua, mutta edun saa nopeammin ja se on voimassa pidempään.

”Mitä minun pitää tehdä?”
Kantisohjelman päivitys ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Suosittelemme kuitenkin että käyt ostoksilla vielä elokuussa, jolloin saat 5% enemmän etua ostokertymääsi.
Kun kantisohjelman verkkokauppapäivitys on valmis tiedotamme siitä erikseen. Silloin kannattaa käydä tarkistamassa omat yhteystiedot sekä tallentamassa oma pyörämalli verkkokauppaan ja tutustua uusiin etuihin.