Kantsii olla kantis!

(Mikäli olet jo kantis ja haluat aktivoida myymälässä perustetun tilisi netissä klikkaa tästä.)

 

Lyhyesti

Kantiksena saat:

   • 5% kantisetua joka ostoksestasi.
   • Lahjakortin aina 3 ostoksen välein. Lahjakortin arvo on näistä kolmesta ostoksesta kertynyt kantisetu. Etu nollaantuu siis kolmen oston välein.
    • Lahjakortti on voimassa 2kk ja se astuu voiman 14pv päästä siihen oikeuttavasta ostoksesta. (Syy tähän on verkkokaupan 14pv palautusoikeus.)
    • Lahjakortin voi käyttää joko myymälässä tai verkkokaupassa
   • Toimitukset verkkokaupasta ilman toimituskuluja ostoksen ollessa yli 99,-
   • Kantiksille suunnattuja erikoistarjouksia
   • Kantisetusi saldon seurannan verkkokaupan asiakassivulle
   • Ajokorttitunnistautumisen myymälään (halutessasi)

(Tietyt erät, kuten postikulut, asennustyö ja lahjakortit, eivät kerrytä kantisetua)

Kantikseksi voi liittyä TÄSTÄ tai viimeistään tilauksen viimeistelyvaiheessa verkkokaupassa. Vaihtoehtoisesti voit liittyä ohjelmaan myymälässä.

 

Pitkä versio (Sopimusehdot):

Storm Motor Oy:n kanta-asiakasohjelman ehdot (Myöhemmin ”Kanta-asiakasehdot”)

Storm Motor (myöhemmin ”Yhtiö”) vastaa Storm Motor Oy:n kanta-asiakasohjelmasta sekä sen tarjoamista kanta-asiakaseduista, kantisetu-kertymästä sekä siihen liittyvien lahjakorttien myöntämisestä ja lunastamisesta. Kanta-asiakasohjelmaan voit liittyä www.storm-motor.fi verkkokaupassa tai Stormin myymälöissä. Stormin kanta-asiakkuus on maksuton ja kortiton.
Liittymällä kantikseksi myönnät vastaanottaneesi ja hyväksyneesi nämä kanta-asiakasehdot. Kanta-asiakkuus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Kanta-asiakkuuteen ei myöskään voi liittää rinnakkaisjäseniä.

Liittyessäsi kanta-asiakasohjelmaan sinulle avataan kanta-asiakastili tai olemassaoleva käyttäjätilisi muutetaan kanta-asiakastiliksi. Olet kummassakin tapauksessa yksinomaan vastuussa kaikesta tunnuksillasi tapahtuvasta käytöstä.

Kanta-asiakasohjelmaan liittymisen jälkeen ostoksesi oikeuttavat kerryttämään kanta-asiakasetua tilillesi seuraavasti:
Kaikista rekisteröidyistä ostoksistasi niin verkkokaupassa kuin myymälässä (pl. Postikulut, asennustyö ja lahjakortit) kertyy kantisetua. Kertynyt etu tilitetään sinulle lahjakorttina joka kolmannen oston jälkeen. Ostokset, jotka on tehty ennen kantisohjelmaan liittymistä, eivät oikeuta kerryttämään etua.
Ostokset rekisteröidään kantistilillesi. Kantistiliä voit käyttää verkossa käyttäjätunnuksillasi tai myymälässä tunnistautumalla kanta-asiakkaaksi. Myymälässä voit lisätä ajokorttisi yhdeksi tunnistustavaksi. Ajokorttia käytettäessä emme tallenna henkilötunnusta järjestelmäämme selkokielisenä.

Lahjakortit toimivat maksuvälineinä ja niillä voi ostaa tuotteita kaikissa myymälöissä ja verkokkaupassa. Kertyneellä edulla ei ole käteisarvoa eikä sitä voi luovuttaa. Kanta-asiakkaana asioidessasi sinun on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytesi.

Kantisedun kertyminen ja käyttäminen

 • Jokainen osto tuottaa kantisetua 5% oston loppusummasta (Etua ei kerrytä tietyt erät / tuotteet kuten Postikulut, lahjakortit tai asennustyö.)
 • Joka kolmannen oston jälkeen olet oikeutettu lahjakorttiin jonka arvo on 5% näiden kolmen oston kumuloituneesta yhteissummasta. Tämän jälkeen saldo nollataan ja uusi saldo alkaa kertyä.
 • Kantisetua kertyy sekä myymäläostoksista että verkkokauppaostoksista
 • Kantislahjakortin voi käyttää osissa sen voimassaoloaikana
 • Kantislahjakortti on voimassa 2kk sen voimaantulopäivästä. Voimaantulopäivä on 14pv lahjakorttiin oikeuttavan ostoksen kirjaamisesta (jolloin lakisääteinen etäkaupan palautusaika umpenee)
 • Kantislahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai luovuttaa eteenpäin.
  Oman kantisetukertymäsi näet kirjautumalla verkkosivuille tai kysymällä asiakaspalvelijaltamme.

Muut kantisedut
Kanta-asiakkaana voit myös saada kanta-asiakkaille suunnattuja erikoistarjouksia tai toimituskuluihin liittyviä erikoistarjouksia. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa kantisetuja ilman erillistä ilmoitusta.

Kantiseduista tiedotetaan sähköpostitse. Asiakas voi erikseen kieltäytyä ottamasta vastaan sähköposteja, jolloin tiedotteita kantistarjouksista, ja omasta pistesaldosta ei tule. Kanta-asiakkaalle voidaan lähettää myös kanta-asiakasohjelman muutoksiin liittyviä tiedotteita tekstiviestitse.

Vastaat itse rekisteröimiesi tietojen oikeellisuudesta. Henkilötietojen muutokset voit tehdä suoraan verkkokauppaamme tai asiakaspalvelumme kautta myymälässä.
Kanta-asiakkuus on elinikäisesti voimassa. Yhtiö pidättää oikeuden -milloin tahansa ja korvauksetta -muuttaa, keskeyttää tai lopettaa Kanta-asiakasohjelman ilman erillistä selitystä. Yhtiö pitää samaten oikeuden myös muuttaa kantisedun kertymistapaa tai –perustetta. Yhtiö voi myös päättää yksittäisen kanta-asiakkuuden ilman erillisiä toimenpiteitä mikäli kanta-asiakkuudelle ei ole kertynyt vuoden aikana yhtään ostoa.  (Tai esim väärinkäytösten yhteydessä.)

Myös kanta-asiakkaala on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuus ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseeen. Info(a)storm-motor.fi

Muuta:
Asiakas sitoutuu ilmoittamaan tilin luvattomasta käytöstä viivettä. Ehtojen rikkomisesta saattaa seurata kanta-asiakkuuden peruminen.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja siitä aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Yhtiön kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.