Untitled Document

Kanta-asiakasohjelman ehdot muuttuvat 1.9.2017

Haluamme pysyä mukana kansainväisessä hintakilpailussa. Pystyäksemme tarjoamaan tuotteita yhtä edullisesti kuin nettikaupat ja muut toimijat etelämpänä Euroopassa, päivitämme mm. kanta-asiakasohjelmamme ehtoja.

Ohjelman ostokertymäprosentti, palkintaväli ja lahjakortin voimassaoloaika muuttuvat. Samalla vähennämme hinnankorotuspaineita ja pystymme paikoin jopa laskemaan vähittäishintoja suoraan.
Tuomme vastavuoroisesti kanta-asiakkaillemme uusia etuja ja lisäksi viemme kantisohjelman syksyllä verkkokauppaan, jolloin eduista voi jatkossa nauttia niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupan asiakkaana.

Haluamme pitää teidät asiakkaat lähellä ja palkita ostojen keskittämisestä Stormille. Vaikka tulevaisuudessa kertymäprosentti laskee, lisäämme muita etuja. Näistä tarkemmin alla:

 

  • Tulevaisuudessa saat kantisetuna 5% talteen kaikista ostoistasi Stormilta. Tämän kertymän saat lunastettua lahjakortin muodossa 3 ostokerran (aiemmin 5) välein. Lahjakortti on voimassa 2kk (aiemmin 1kk)

Kertyvistä ostoista saa siis jatkossa  5 prosenttiyksikköä vähemmän etua, mutta edun saa nopeammin ja se on voimassa pidempään.

  • Tämänhetkinen ostokertymäsi säilyy ennallaan, muutos koskee 1.9. jälkeen tapahtuvista ostoista tulevaa kertymää. Tuleva lahjakortti tulostuu seuraavan oston yhteydessä, jos tililläsi on valmiiksi ostokertymää ja kaksi ostoa tai enemmän.
  • Kantisetuna saat lisäksi ilmaiset toimituskulut yli 99€ tilauksiin verkkokaupastamme, kun verkkokauppamme osalta muutokset ovat valmiina.
  • Lisäksi pystyt tallentamaan pyörämallisi verkkokauppaan ja hakemaan sopivat osat yhdellä klikillä. Saat myös tiedot pyörääsi tulleista tarjousosista kätevästi.
  • Pystyt tunnistautumaan jatkossa myymälässä ajokortilla, eikä sinun tarvitse kantaa erillistä kantiskorttia mukanasi
  • Pystyt käyttämään kantislahjakortin sekä verkkokaupassa että myymälässä. (Kun verkkokaupan muutokset valmistuvat)
  • Pystyt seuraamaan kantistilisi saldoa omalta asiakassivultasi verkkokaupasta
  • Saat edelleen kovia kantistarjouksia meiliisi pitkin ajokautta.
  • Saat varaslähdön määrättyihin alennusmyynteihin ennen muita. Näistä ensimmäistä sopii odotella pikapuoliin.

”Mitä minun pitää tehdä?”
Kantisohjelman päivitys ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Suosittelemme kuitenkin että käyt ostoksilla vielä elokuussa, jolloin saat 5% enemmän etua ostokertymääsi.
Kun kantisohjelman verkkokauppapäivitys on valmis tiedotamme siitä erikseen. Silloin kannattaa käydä tarkistamassa omat yhteystiedot sekä tallentamassa oma pyörämalli verkkokauppaan ja tutustua uusiin etuihin.