Support the Sport!

Haluamme tukea kilpa-urheilua harrastavia motoristeja!  

Uusi kilpailukausi on täydessä vauhdissa ja vaadimme Pro- shop asiakkailta nyt voimassa olevan kilpalisenssin kaudelle 2024.  Pro-shop asiakkuus on voimassa aina seuraavan kilpailukauden alkuun, jolloin hakemus tehdään uudestaan. Hae Pro-shop asiakkuutta joko alla olevalla hakemuksella tai asioimalla lähimmässä Storm-Motor liikkeessä.

Storm Pro-Shop on Stormin vastaus moottoriurheilua tosissaan harrastavien sponsorointiin. Mikäli ajat kilpaa vuosilisenssillä, oli lajisi Enduro, motocross tai RoadRacing, voit hakea Storm Pro-Shop asiakkaaksi.

Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat asiakasnumeron Pro-Shopiimme. Pro-Shopissa voit ostaa sponsoroidulla hinnalla varaosia ja tarvikkeita kisakalustoosi sekä omat kilpavarusteesi. Alennus Pro-Shop tuotteissa vaihtelee tavallisesti 10-20% välillä. Pro-Shop asiakkaana voit asioida myös myymälässä, kunhan varaudut todistamaan henkilöllisyytesi oston yhteydessä.

Pro-Shop asiakkuus on kilpaurheilijan henkilökohtainen asiakkuus.  Pro-Shopin toiminta-ajatus on sponsoroida tuotealennuksin kilpaurheilijoita, jotka panostavat taloudellisesti merkittäviä summia harrastukseensa. Pro-Shopista ei ole tarkoitus ostaa tuotteita kavereille tai jälleenmyyntiin. Tällaisista rikkeistä katkaisemme asiakkuuden välittömästi. Asiakkuus on voimassa seuraavan kilpailukauden alkuun, mikäli sitä ei keskeytetä.
Sinulla on oikeus ostaa varaosia / tarvikkeita omaan kilpakalustoosi. Mainitse hakemuksessasi, mikäli kalustoosi kuuluu useampi pyörä.
*Storm Motor varaa kuitenkin oikeuden katkaista Pro-Shop asiakkuus millä tahansa ajankohdalla, ilman erillistä perustetta.

Hae Pro-Shop asiakkaaksi täyttämällä tämä hakemus ja lähettämällä se osoitteeseen info(a)storm-motor.fi Liitä hakemukseen kuvakaappaus motista voimassaolevasta lisenssistä.