Nolan N87 kypärä testivoittoon!

30.9.2016

Nolan N87 voitti kahdentoista keskihintaisen kypärän testin Ride-lehden lokakuun numerossa 2016.

Ride lehden vertailussa haluttiin selvittää kuinka hyviä keskihintaiset kypärät ovat. Lehti testasi 12 kypärää hintahaitarissa 150£ - 210£

Kaikki kypärät testattiin liikenteessä KTM 1290 Super Adventuren ja radalla Yamaha MT-10 (ei katetta) puikoissa. Kriteereinä oli seuraavat:

Vakaus: Kuinka paljon vauhti vaikuttaa kypärän vakauteen

Melu: Kuinka paljon ajoviiman tuomaa ääntä kantautuu kuljettajan korviin

Näkökenttä: Onko näkökenttä laaja vai kirjelaatikkomainen. Onko visiirissä vääristymiä reunoilla. Onko Pinlock ja aiheuttaako se häiriötä.

Tuuletus: Pitävätkö ilmastointiluukut kuljettajan pään viileänä ja visiirin huurteettomana. Onnistuuko niiden käyttäminen hanskoilla.

Sisävuori: Onko sisusta pehmeä, kutiseva tai vaikka hiostava. Istuuko kypärä hyvin. Onko vuori irrotettava

Aurinkovisiiri: Onko se helppokäyttöinen. Kattaako se riittävän alueen. Onko se tarpeeksi tummennettu.

Viimeistely: Kuinka laadukas on viimeistely. Ovatko grafiikat ja lakkaukset kunnossa. Tuntuuko leukahihna laadukkaalta.

Kypärien pistemäärät vertailussa olivat: Nolan N87 51 HJC FG-ST 50 Shark Skwal 48 HJC IS-17 44 AGV K5 44 Scorpion Exo 510 Air 41 Shark S700S 40 Held Masuda 39 Caberg Drift 38 Kabuto Kamui 37

Nolanin Uutuusmalli sai testistä Ride –lehden Best Buy –ostosuosituksen seuraavin saattein:N87 on hiljainen matalissa vauhdeissa mutta käy hieman äänekkäämmäksi 100 mailin tuntinopeudessa. Näkökenttä on hyvä ja Pinlockin saumat eivät häiritse sitä. Moneen tasoon lukittuva aurinkovisiiri, jota operoidaan vivulla kypärän kyljessä, peittää hyvän alueen ja on sopivan tumma. Tuuletuksia on helppo käyttää ja ne toimivat helposti hanskalla. Sisävuori on mukavan pehmeä. N87 ei vielä ole saanut S.H.A.R.P arviota, mutta sen edeltäjä sai 4 tähteä.

https://www.storm-motor.fi/media/dynamic/uploads/kuvamateriaali/Nolan_N87.jpg