Offroad Expo ja Kelkka Expo Tampereella

19.11.2014

Tampereen Offroad Expo ja Kelkka Expo nyt viikonloppuna

Tampereella tapahtuu PE-LA 21.-22.11.14, luvassa on messutäytteinen viikonloppu. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Super Cross&Offroad Expo 21.-22.11.14 ja vain runsaan kilometrin etäisyydellä edellisestä, Härmälänrannassa lentokonetehtaassa järjestetään Kelkka Expo lauantaina 22.11.14. Storm Motor on molemmissa vahvasti mukana, joten tervetuloa avaamaan talvikausi ‘14-15 Storm Motorin osastolle, vaikka kumpaankin messutapahtumaan. Luvassa on kosolti huikeita messutarjouksia, joista muutamia poimintoja alla.

Etsi messulippu Tampereen STORM -myymälästä!

Torstaina 20.11.2014 Tampereen STORM -myymälään on piilotettu 10 kpl Offroad EXPO -lippuja! Perjantaina 21.11.2014 voit taas löytää myymälästä Kelkka EXPO lippuja, piilotamme näitäkin 10 kpl. (Yksi lippu/asiakas). Tervetuloa tonkimaan Tampereelle

Storm Motorin osastot täynnä TARJOUKSIA!

Yllä olevan kuvan tarjoukset ovat vain murto-osa siitä mitä Storm Motorin osastoilla on luvassa!

Offroad Expo:ilta löydät jättimäärän tarjouksia Motocrossiin ja Enduroon. Storm Motorin ja Sinisalon yhteiseltä osastolta löytyy mm. Sinisalon SAMPLE SALES, kaikki ‘14 SPY ajolasit 50 €, Michelin SHOKKI -piikkirengastarjous, Alpinestarsin saappaita ja muita suojavarusteita. Luvassa myös paljon vapaa-ajan tuotteita huippuhinnoin!

Kelkka Expo:illa lanseeraamme täysin uudistuneen Kelkka & ATV -varaosavalikoiman, tuhansia varaosia nyt muutaman päivän toimituksella! Mukana myös mm. Rukan, Sinisalon, Spyn suosituimmat ajovarusteet ja Alpinestarsin ja Tryonicin suojavarusteita. Myös muutamia uutuus kelkkasaappaita ja -kypäriä löytyy osastolta. Offroad Expoilta saat kaikki tuotteet vähintään -15% alennuksella. myös tuotetilaukset!