Rekry: Varaosa-, varuste- ja tarvikemyyjä Tampereen myymälään

7.9.2018

VARAOSA-, VARUSTE- JA TARVIKEMYYJÄ TAMPEREEN MYYMÄLÄÄN määräaikaiseen työsuhteeseen välille SYKSY 2018 - KEVÄT 2019.

Työ koostuu moottoripyöräilyyn liittyvien ajovarusteiden ja teknisten osien myyntityöstä, asiakaspalvelusta sekä myymälärutiineista.

Ehdoton edellytys työssä onnistumiselle on kiinnostus moottoripyöriä kohtaan, sekä perustiedot moottoripyöräilyyn liittyvistä tuotteista.

Vahva halu onnistua myyntityössä ja valmiudet oppia uusia tietojärjestelmiä, positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä. Halu ja kyky omaksua uusia asioita, sosiaalisuus, vastuuntunto ja kyky itsenäiseen työskentelyyn pitää olla riittävällä tasolla. Kielitaito ja kokemus asiakaspalvelutehtävistä ovat eduksi.

Kausimyyjä työskentelee lauantaisin liikkeen aukioloaikoina klo 10-15 välisenä aikana ja satunnaisesti muina aikoina tarvittaessa. Maksamme kaupan alan TES-mukaisen palkan ja lisäksi mukavat alennukset omista tuotteista itsellesi. Myymälässä työskentelet pääasiassa yksin. Alussa kuitenkin myymäläpäällikön kanssa, jotta opit perusasiat. Kun talvikausi päättyy maaliskuussa tulemme palkkaamaan ajokaudeksi lisää väkeä. Silloin olet hakijana vahvoilla jos työ kiinnostaa.

Jos mielenkiintoinen, ihmisläheinen työ mukavassa bisneksessä herätti kiinnostuksesi, hae Stormille Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy.

Tiedustelut, hakemukset ja CV:t [email protected]

Mainitse otsikossa paikkakunta ja tehtävä, johon haet