Kari Vehniäinen vaihtoi Bituboon

27.5.2014

20 kertainen Suomen mestari Kari Vehniäinen valitsi Bitubo-iskunvaimentimet BMW S1000RR Road Racing kilpapyörään kaudelle 2014.

Alla Kari Vehniäisen mietteitä bitubosta:

-Olemme säätäneet ja huoltaneet Road Racing -moottoripyörien iskunvaimentimia ja viime kesänä meille tuli huoltoon pyörä, jossa oli Bitubon iskunvaimentimet. Heti alkuun kiinnitin huomion erittäin herkkäliikkeisiin iskunvaimentimiin. Jousituksen liikkeissä oli huomattavasti vähemmän kitkaa kuin mihin olin aikaisemmin tottunut. Kun pääsin ajamaan pyörää huollon jälkeen radalla, heräsi kiinnostukseni Bituboa kohtaan. Pienikitkainen jousitus antoi miellyttävän tuntuman pidosta ja eikä pyörän käytöksessä tuntunut ikävää tärinää..

Pieni kitka kertoo laadukkaasta lopputuloksesta. Vaimennusta on melko helppo vähentää tai lisätä, mutta kitkaa on huomattavasti hankalampi hallita. Pienemmällä kitkalla toimivat iskunvaimentimet mahdollistavat suuremman vaimennuksen käytön jolloin saadaan kantavuutta enemmän ja samaan aikaan tuntuma on kuitenkin miellyttävä. Uskon, että pystyn ajamaan Bitubolla kovempaa kun voin keskittyä ajolinjan seuraamiseen, eikä minun tarvitse varoa pintakovien iskunvaimentimien aiheuttamaa tärinää. Kaikenlisäksi säästän selvää rahaa kun Bitubo on halvempi kuin kilpailijat.

Bitubo tuotteista lisää Stormin sivustolla: Bitubo