Vuoden Rengas - Michelin Pilot Road 4

13.10.2014

Michelin Pilot Road 4 - Vuoden Rengas 2014

Kuluneelle moottoripyöräkaudelle 2014 lanseerattu Michelin Pilot Road 4 rengas valittiin Vuoden Renkaaksi. Pilot Road 4 rengas on saanut kuluttajilta ja jälleenmyyjiltä erityisen paljon kiitosta mm. monipuolisuudestaan ja sopiikin yleisimpien sport/touring-moottoripyörien renkaaksi.

James Dimmock, Michelin moottoripyörärenkaiden markkinointipäällikön mukaan: ”Pilot Road 4 renkaan herättämät käyttäjien reaktiot ovat olleet fantastiset ja Vuoden Rengas tunnustus kruunaa onnistuneen Road 4 renkaan lanseerausvuoden ja merkitsee paljon Michelinin kaksipyöräisten tiimille. Pilot Road 3 asetti vertailuarvot rengasteollisuudelle, mutta nyt Pilot Road 4 rengas on työntänyt rajoja huomattavasti pidemmälle.”

Uusi teknologia parantaa kuljettajan ajonautintoa ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa. Kiitos kuuluu uuden silica-rikkaan yhdisteen ja ainutlaatuisen XST + lamellien, joiden avulla Pilot Road 4 pysähtyy 17 prosenttia nopeammin kuin sen lähin kilpailija märillä teillä ja 24 prosenttia nopeammin liukkailla alustoilla kuten maalatut tiemerkinnät.

James lisää: ”Se kestää 20 prosenttia kauemmin kuin edeltäjänsä”, joten Road 4 renkailla renkaanvaihtoväli pitenee entisestä huomattavasti.

Pilot Road 4 sopii suurimman osan yli 600cc moottoripyörän renkaaksi.

Tunnustus myönnettiin vastikään järjestetyssä MCN 2014 gaalassa (Motorcyclenews).

Motorcyclenews on yksi maailman tunnetuimmista moottoripyöräilyalan julkaisuista joka on yli 50 vuoden aikana myynyt lähes puoli miljardia numeroa ja saavuttanut yli 1,5 miljardia lukijaa. (Lähde: www.motorcyclenews.com)

Katso Michelin renkaat menopeliisi TÄSTÄ!

Motorrad -lehden rengastesti 8/2014 kertoo myös Pilot Road 4 renkaan kyvykkyydestä, sillä Road 4 voitti arvostetun sport/tourting-renkaiden testin.

Motorrad 8/2014 mp rengastesti on ladattavissa TÄSTÄ!