Hepco & Becker

Hepco & Becker

Hepco & Becker Storm-Motor.fi kaupassa

Hepco & Becker tarjoaa ehkäpä markkinoiden laajimman valikoiman tavarankuljetusratkaisuja moottoripyöriin. Eikä vain kaikkein uusimpiin malleihin, sillä yli 650 pyörän valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös vanhempaan kalustoon.

Storm Motor maahantuo koko Hepco & Becker valikoimaa. Meidän kauttamme saa myös kaikki varaosat Hepco & Becker tuotteisiin.

Hepco & Becker on valmistanut moottoripyörien laukkuja ja kiinnikeitä jo yli 30 vuoden ajan. Kaikkia tuotteita yhdistää saksalaisvalmistajan halu tehdä laadukkaita tuotteita motoristeille, jotka haluavat reissata mukanaan muutakin kuin luottokortti.

Kaikki Hepco & Becker kiinnitysjärjestelmät on suunniteltu, asennettu sekä koeajettu ennen tuotevalikoimiiin lisäystä. Tämä parantaa turvallisuutta ja helpottaa asennusta. Laaja valikoima muovi- alumiini, nahka ja tekstiililaukkuja varmistavat, että jokainen motoristi varmasti löytää käyttötarkoitukseensa sopivat tuotteet. Laajasta valikoimasta löytyy myös muita pyörän käytettävyyttä parantavia tuotteita kuten suojarautoja, pohjapanssareita, keskiseisontatukia ja lisävaloja.

Katso myös

Kaulurit ja kypärähuput

Kovat laukut

Laukku-outlet

  • ale
  • ale

Lisävalot

Lisävarusteet

Muut

Nahkalaukut