Krauser

Krauser

Krauser Storm-Motor.fi kaupassa

”…Niin hyviä kuin tuotteemme tänä päivänä ovatkin, me pyrimme tekemään niistä vielä parempia tulevaisuudessa. Jatkuva kehitystyö kuuluu yhtiömme perinteeseen.” -Mike Krauser

Seitsemänkymmentäluvun alussa Mike Krauser sai idean käyttää kaikille tuttuja kovakantisia matkalaukkuja lisätäkseen moottoripyöränsä kuljetuskapasiteettia. Tämän idean tuloksena hän alkoi ensimmäisenä suunnitella ja valmistaa laadukkaita laukkujärjestelmiä moottoripyöriin. Krauser kasvoi rajulla vauhdilla maailman suurimmaksi moottoripyörien laukkuvalmistajaksi. Tätä lähes hallitsematonta kasvua seurasi kuitenkin erittäin vaikeat ajat yrityksen historiassa, jotka päätyivät toiminnan lopettamiseen.

Vuonna 1997 Krauserin toiminta käynnistettiin uudestaan, tällä kertaa Hepco & Becker:in tytäryhtiönä. Krauserin suunnittelijat alkoivat puhtaalta pöydältä kehittää uusia teknisiä innovaatioita. Näillä innovaatioilla lähdettiin vastaamaan yhtiön uskollisten asiakkaiden esittämiin toiveisiin. Kehitystyö nojaakin vahvasti asiakkailta saatuun palautteeseen ja nämä tehtaan epäviralliset testikuljettajat, jotka ovat olleet mukana kehittämässä tuotteita myös testaavat niitä ympäri maailmaa vuodesta toiseen.

Krauser on antanut lupauksen tukea asiakkaitaan tulevaisuudessakin ja tästä osoituksena tehdas toimittaa tänä päivänä varaosia myös vanhoihin jo myynnistä poistuneisiin mallisarjoihin. Näin asiakas voi olla varma että mahdollisen varaosatarpeen tullessa on kyse kolarivauriosta tai satojen raskaiden reissujen aiheuttamasta kulumasta on tarvittavat varaosat saatavilla nopeasti.

Krauserin tuotteiden laatu ja käytettävyys on tullut selväksi useissa vertailutesteissä. Kaikkein parhaiten Krauserin niittää menestystä motoristien itsensä tekemissä testeissä. Kymmenet reissut vuosien mittaan muuttuvat unohtumattomiksi muistoiksi, joita eivät varjosta murheet märistä vaihtovaatteista tai varastetuista tavaroista.

http://krauser.de

Katso myös

Krauser

Krauser lisävarusteet

Krauser sisälaukut

Merkkikohtaiset osat