Motorex

Motorex

Motorex Storm-Motor.fi kaupassa

MOTOREX


Sveitsiläinen yksityinen öljyjalostamo on valmistanut jo 100 vuotta huippulaadukkaita alan kehityksen kärjessä kulkevia kemikaaleja ja voiteluaineita MOTOREX tuoteperheeseen.

Motorexin öljyjä käytetään ensitäyttö- ja voiteluainesuosituksina KTM:n Husqvarnan ja GasGasin malleissa. Lisäksi Motorexin voiteluaineet pitävät huolen monen kaksipyöräisen kisakunnosta aina MotoGP-radoilta Dakar Rallyyn.

Vuonna 2019, jopa 9 maailmanmestaruutta sekä erittäin haastavien Dakar Rallyn ja WESS World Enduro Super Series voitto saavutettiin Motorexin varmistaessa kaluston luotettavuuden ja kilpailukyvyn.

Tänä päivänä tuotevalikoima kattaa yli 2000 nimikettä jotka kattavat niin teollisuuden kuin moottoriurheilunkin tarpeet. Motorex-voiteluaineita myydään yli 80 maahan. Storm Motor Oy on toiminut maahantuojana Suomessa yli 40 vuotta.

Motorex on öljy-yhtiöiden mittakaavassa suhteellisen pienikokoinen ja tämä mahdollistaa ainutlaatuisen kilpailukyvyn kilpailijoihin verrattuna. Tuotekehitys ja valmistusketju ovat erittäin joustavia. Tämä mahdollistaa jatkuvasti käynnissä olevan tuotekehityksen tulosten siirtämisen suoraan valmistuslinjalle. Näin loppukäyttäjä saa aina kehityksen huipulla olevat voiteluaineet ja kemikaalit välittömästi käyttöönsä.


 


http://www.motorex.com/

Katso myös

Moottoriöljyt 4-Tahti

Tuoteluettelot

  • ale
  • ale

Moottoriöljyt 2-Tahti

Muut tuotteet

Vaihteistoöljyt

Merkkikohtaiset osat

Jäähdytinnesteet

Voitelurasvat ja sprayt

Jarrunesteet

Puhdistusaineet

  • ale
  • ale

Rengasrasvat ja pensselit

Muut kemikaalit

  • ale

Keula- ja iskunvaimenninöljyt

Ketjurasvat ja -rasvarit

  • ale

Ilmansuodattimen huolto

Korvatulpat ja muut tarvikkeet