Speed Brakes

Speed Brakes

Speed Brakes Storm-Motor.fi kaupassa

Sveitsissä valmistetut SPEED BRAKES teräspunosjarruletkut kaikkiin hydraulijarrujärjestelmiin. Speed Brakes on valmistanut jo vuodesta 1995 teräspunosjarruletkuja omassa tuotantolaitoksessaan.

Erittäin laadukkaat teräspunosjarruletkut on saatavilla joko valmiina sarjoina tai tehtynä asiakkaan mittojen tai mallliletkun mukaan lähes kaikkiin moottoripyöriin ja muihin laitteisiin.

Speed Brakes letkusarjat ovat turvallisia asentaa itsekin. Letkut toimitetaan aina kaikki liitokset tiiviiksi koottuna. Patentoitu Vario System letkujärjestelmä mahdollistaa valmiiksi kootun letkun liittimien kääntämisen haluttuun suuntaan asennuksen yhteydessä. Tämä käy helposti pelkästään kiintoavaimella kääntämällä. Näin jarruletkut saadaan asennettua ilman pelkoa letkun kiertymisestä.

Kaikilla Speed Brakes teräspunosjarruletkut ovat TUV hyväksyttyjä. Letkusarjoilla on myös hyväksynnät ABS jarrusarjoille.

Speed Brakes teräspunosjarruletkut on koottu korkealaatuisesta PTFE sisäputkesta, erittäin notkeasta ruostumattomasta teräksestä kudotusta suojasukasta sekä UV suojatusta suojakuoresta. Speed Brakes teräspunosjarruletkut on suunniteltu kestämään kaikkia markkinoilta löytyviä jarru- ja hydraulinesteitä.

Läpinäkyvällä kuorella ja alumiininvärisillä liittimillä varustetut jarruletkut voidaan toimittaa suoraan varastostamme 1-2 päivän toimitusajalla. Erikoisväreillä tilattavat jarruletkut saadaan valmistajalta 1-1,5 viikossa.

Speed Brakes valikoimassa myös banjopultit(tavalliset/racing/ilmattavat/painekatkaisijalla varustetut), racing-pikaliittimet, Speed Bleeder ilmaruuvit sekä paljon muuta.

Myyntimme auttaa kaikissa teräspunosjarruletkuissa liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä 075-326 5000 tai [email protected]

Katso myös

Banjopultit ja prikat

Ilmausnipat

Jarrujen tarvikkeet

Rakennussarjat

Tangonpääpeilit