Motorex

Motorex

Motorex in the Storm-Motor.fi store

MOTOREX


Sveitsiläinen yksityinen öljyjalostamo on valmistanut jo 100 vuotta huippulaadukkaita alan kehityksen kärjessä kulkevia kemikaaleja ja voiteluaineita MOTOREX tuoteperheeseen.

Tänä päivänä tuotevalikoima kattaa yli 2000 nimikettä jotka kattavat niin teollisuuden kuin moottoriurheilunkin tarpeet. MOTOREX voiteluaineita myydään yli 80 maahan ja Storm Motor Oy on toiminut maahantuojana Suomessa yli 40 vuotta.

MOTOREX on öljy-yhtiöiden mittakaavassa suhteellisen pienikokoinen ja tämä mahdollistaa ainutlaatuisen kilpailukyvyn kilpailijoihin verrattuna. Tuotekehitys ja valmistusketju ovat erittäin joustavia. Tämä mahdollistaa jatkuvasti käynnissä olevan tuotekehityksen tulosten siirtämisen suoraan valmistuslinjalle. Näin loppukäyttäjä saa aina kehityksen huipulla olevat voiteluaineet ja kemikaalit välittömästi käyttöönsä.MOTOREX moottoripyöräpuolen voiteluaineiden tuotekehitys nojaa erittäin vahvasti kilpailutoimintaan. Menestys maailman korkeimmissa kilpasarjoissa vaatii pienimpienkin yksityiskohtien hallintaa, sekä tiivistä yhteistyötä kilpatallien ja pyörävalmistajien kanssa. Esimerkkinä MOTOREX on tehnyt tiivistä yhteistyötä KTM moottoripyörävalmistajan kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan.


http://www.motorex.com/

See also

Isommat astiakoot vaihteisto

Isommat astiat iskunvaimennus

Air filter maintenance

Bow and shock absorber oils

Brake fluids

Catalogues

Chain greases and greasers

Cleaning agents

  • sale
  • sale
  • sale

Coolants

Engine oils 2-stroke

Engine oils 4-stroke