header_tv
Poimintoja valikoimamme testeissä pärjänneistä tuotteista

MP-lehdet ympäri Eurooppaa testaavat markkinoilla olevia tuotteita koko ajan. Vain osa testeistä julkaistaan suomalaisissa lehdissä, joten kokosimme tähän hieman kättä pidempää valikoimamme huipputuotteista ja niiden saamasta tunnustuksesta eri toimijoiden vertailuissa ja testeissä. Testit ovat pääosin viime vuosilta sellaisten tuotteiden osalta, joita on edelleen valikoimassa.

Asiakkaidemme arvioita ei tähän ole listattu, vaan näet neverkkokaupassa tuotteen takana ja nämä ovat aina tuotteen tilanneen asiakkaan antamia tuomioita. Lähetämme arviointipyynnön noin viikon päästä tuotteen toimituksesta, jotta saisimme ajankohtaista palautetta tuotteiden laadusta ja sopivuudesta.

 

x1003Road 4

X-lite X1003 on saanut Motorradin numerossa 7/15 arvion "Erittäin hyvä" ja Motorrad&Reisen 8/14 lehden vertailussa ollut suositeltu tuote "Top Tipp"

Michelinin Pilot Road 4 renkaat nousivat markkinoille tullessaan testivoittajiksi Motorradin 11/14 numerossa.

Road 4 renkaat tarjoavat 20% paremman kulutusiän edelliseen sukupolveen verrattuna ja Valmistajan tiedotteen mukaan riippumattomassa testissä renkaat pysähtyivät 17% lyhyemmällä jarrutusmatkalla kuin lähin kilpailija.

x661n40

X-lite X661 sai Motorrad&Reisen (1/16) lehden arviossa huimat pisteet 93/100

Nolanin N40 -avokypärä sai saman lehden aiemmassa numerossa 12/15 arvosanan "Erittäin hyvä".

hepcolsl

Hepco & Becker äänestettiin Motorradin lukijoiden kesken laukkujen ja tarvikkeiden osalta parhaaksi tuotemerkiksi viime vuoden osalta ja pokkasi Best Brand arvonimen. Hepcon X-plorer laukkusarja yksinään on voittanut laukkutestit 2Räder- lehden 11/12 numerossa, Motorradin 19/12 -numerossa sekä saanut ostosuosituksen Motorrad&Reisen lehden 3/10 numerossa.

LSL Crash Pad -suojakiekot moottoripyörään on niin ikään saanut ostosuosituksen Motorradfahrer 6/14 numerossa ja niitä on kehuttu useammassa Saksalaisessa lehdessä laadustaan ja helposta asennuksestaan. Oman kauppamme asiakkaat ovat antaneet niin ikään LSL:n tuotteille loistavia arvioita. Suokiekkojen asennussarjan löydät merkkikohtaisesta haustamme.

smx6toucan
Alpinestars SMX 6 -saappaat palkittiin parhaana Bike -lehden numerossa 4/14 ja Toucan -saappaat lehdessä 10/15. Tällä hetkellä molemmista on saatavilla myös uudempaa versiota.
motorexBrake

Motorexin ketjunpuhdistusainetta kiiteltiin arvioin 89/100 Motorradin numerossa 12/14.

EBC:n jarrupalojen testivoitto on jo vuodelta 2010 (Moto Magazine), mutta päätimme sisällyttää senkin tänne, sillä tuotteet ovat pitkälti markkinoilla samat eikä jarrupaloja usein testata. EBC:n jarrut saivat teknisen arvosanan 9/10 ja olivat vertailun parhaat. Voit lukea lisää jarrupalojen eroista myös tästä omasta artikkelistamme.

shadixil

Shadin sh36 sivulaukut saivat arvostetun reddot -design award palkinnon 2015

Ixilin edulliset X55 vaimentimet taas saivat eniten pisteitä Motorradnewsin äänenvaimenninvertailussa 4/14 ja pokkasivat itselleen myös "Ostosuositus" -maininnan.

Huom. Motorrad-lehden numerot liittyvät Saksan Motorrad -lehteen.

Storm Motor Oy I www.storm-motor.fi I * 075-326 5000 I [email protected]